Potovanja po meri

TERMIN PO MERI

Se vam kdaj zgodi, da najdete primerno potovanje, pa vam ne odgovarja termin? Če ste skupina vsaj štirih oseb lahko določite termin, ki vam ustreza, Deseti brat pa se bo potrdil, da bo poiskal še nekaj sopotnikov in tako potovanje znotraj razpisane cene tudi izpeljal.

TEMATIKA PO MERI

Želite tematiko potovanja po svoji izbiri? Če ste skupina vsaj štirih oseb lahko določite termin, ki vam ustreza, Deseti brat pa se bo potrdil, da bo poiskal še nekaj sopotnikov in tako potovanje znotraj razpisane cene tudi izpeljal.

DESTINACIJA PO MERI

Ste preleteli razpisana potovanja, pa nikjer niste našli vaše želene destinacije? Če ste skupina vsaj štirih oseb lahko določite tematiko, ki vam ustreza, Deseti brat pa se bo potrdil, da bo poiskal še nekaj sopotnikov in tako potovanje znotraj razpisane cene tudi izpeljal.

ZAKLJUČENE SKUPINE

Ste skupina vsaj štirih oseb? Potem prilagodimo potovanje popolnoma po vaših željah. Sami lahko izberete termin, lokacijo in tematiko.

SELF-GUIDED POTOVANJA

Radi potujete, vendar raje sami kot s skupino in vodnikom, ki vas žene naokoli, da se ne morete svobodno izgubljati v skritih ulicah in v miru pokramljati z domačini? A zgodi se, da vam zmanjka časa za pripravo poti ali pa preprosto želite na pot z nekaj osnovnimi podatki, kontakti ali celo rezervacijami. Deseti brat lahko pomaga!

ZA PODROBNEJŠE INFORMACIJE O POTOVANJIH PO MERI NAM PIŠITE NA INFO@DESETIBRAT.SI