Radi potujete, vendar raje sami kot s skupino in še raje sami kot pa z vodnikom, ki vas žene naokoli, da se ne morete svobodno izgubljati v skritih ulicah in v miru pokramljati z domačini? A zgodi se, da vam zmanjka časa za pripravo poti ali pa preprosto želite na pot z nekaj osnovnimi podatki, kontakti ali celo rezervacijami.

Deseti brat je s svojimi prijatelji že veliko prepotoval. Po svetu ima mnogo prijateljev in zanesljivih lokalnih partnerjev. Zakaj ne bi delil svojih izkušenj, kontaktov in skritih kotičkov tudi z vami. Saj veste – najboljše se potuje, ko potuješ sam (pravijo Partibrejkersi) … malo pomoči pa seveda ne škodi.

Oglasite se in povejte, katere informacije bi potrebovali in katere storitve želite imeti urejene vnaprej – zgolj predlog poti, z osnovnimi informacijami kam, kako in s kom, ali pa popolnoma izdelan program z vsemi rezervacijami prenočišč in prevozov, s kontakti lokalnih poznanstev, predlogi dobrih restavracij in še kaj. Opremimo vas z zemljevidi, vodniki … le nas ne bo zraven.

Cena teh storitev je po dogovoru in odvisna od dejavnikov, kot so dolžina vašega potovanja, zahtevnost priprave, števila popotnikov itd.

SELF-GUIDED potovanja

POTOVANJA PO MERI

Prilagodite destinacijo, tematiko ali termin po svojih željah